Golesobha-iconGolesobha-iconGolesobha-iconGolesobha-icon
  • Home
  • محصولات
    • محصولات برند گل صبحا
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
✕

پنیر خامه ای

  • Home
  • مقالات
  • پنیر خامه ای
پنیر چدار چه نوع پنیری است؟
مهر ۱۷, ۱۳۹۶
پنیر پارمسان
مهر ۱۷, ۱۳۹۶

پنیر خامه ای

پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوتی که این پنیر با پنیرهای دیگر دارد این است که پنیر خامه ای را نمیگذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف می کنند. این نوع پنیر را در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری به کار می برند. روی برخی انواع نان از این پنیر می ریزند و در کنار خوراک ماهی آزاد هم از این پنیر استفاده می کنند. پنیر خامه ای اولین باردر سال ۱۸۷۲ در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ زمانی که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلا نگرفته اند)، از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال ۱۸۸۰ ، یک تولید کننده پنیر اهل نیویورک، این پنیر را داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را فیلادلفیا گذاشت. از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیر کامل به علاوه خامه استفاده می کنند، میزان چربی این نوع پنیر بالا می باشد.

Share
golesobha
golesobha

Related posts

دی ۴, ۱۳۹۶

دوغ


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2023 Betheme by Muffin group | All Rights Reserved | Powered by WordPress