نقش لبنیات در سلامت بدن
مرداد ۱۲, ۱۳۹۴برخی از تاثیرات مهم فرآورده های لبنی بر روی انسان
مرداد ۱۴, ۱۳۹۴اهمیت تغذیه ای پنیر و سایر فرآورده های لبنی
اهمیت تغذیه ای پنیر ناشی از تعداد زیاد پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا است. پنیر قادر است بخش مهمی از نیازهای بدن به اسیدهای آمینه ضروری را تامین کند. پروتئین موجود در فرآورده های لبنی در مقایسه با منابع دیگر ارزانتر و از لحاظ بیولوژیکی با ارزش تر است و از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، چربی، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز غنی هستند.
عناصر موجود در این فرآورده ها شامل آهن، مس، منگنز، ید، روی، نیکل و … می باشد. فسفات، کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، سیترات، بی کربنات و کلرید نمک های موجود در لبنیات از جمله پنیر هستند.
همچنین از ویتامین های A – C – D – E – B1 – B2 – B6 – B12 و بتاکاروتن برخوردار می باشد. پنیر و سایر فرآورده های لبنی سرشار از آنزیم هایی هستند که شرایط را جهت انجام واکنش های شیمیایی در بدن فراهم می سازند. به طور کلی پنیر و سایر لبنیات بر روی رشد و نمو و سلامت بدن نقش بسزایی دارند.
اهمیت تغذیه ای، پروتئین، ارزش بیولوژیکی، پنیر، نیازهای بدن، اسیدهای آمینه ضروری، پروتئین پنیر، کلسیم در پنیر، فسفر پنیر، چربی پنیر، مواد معدنی پنیر، ویتامین پنیر