عناصر موجود در این فرآورده ها شامل آهن، مس، منگنز، ید، روی، نیکل و … می باشد. فسفات، کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، سیترات، بی کربنات و کلرید نمک های موجود در لبنیات از جمله پنیر هستند.
همچنین از ویتامین های A – C – D – E – B1 – B2 – B6 – B12 و بتاکاروتن برخوردار می باشد. پنیر و سایر فرآورده های لبنی سرشار از آنزیم هایی هستند که شرایط را جهت انجام واکنش های شیمیایی در بدن فراهم می سازند. به طور کلی پنیر و سایر لبنیات بر روی رشد و نمو و سلامت بدن نقش بسزایی دارند.
اهمیت تغذیه ای، پروتئین، ارزش بیولوژیکی، پنیر، نیازهای بدن، اسیدهای آمینه ضروری، پروتئین پنیر، کلسیم در پنیر، فسفر پنیر، چربی پنیر، مواد معدنی پنیر، ویتامین پنیر